OPKOPEN / OPRUIMEN INBOEDELS

Heeft u een woning geërfd maar wilt u de inboedel niet houden? Of verhuist u naar een nieuwe woning of een rusthuis en weet u niet wat te doen met uw overbodige meubels?

Het antwoord is eenvoudig: schakel JP's Inboedelservice in.

Onze services

Of u nu één meubel kwijt wilt of een volledige inboedel, op JP’s Inboedelservice kunt u rekenen. Wij nemen u al het werk uit handen en zorgen ervoor dat uw antieke meubels een tweede leven krijgen.  

Is er brand- of waterschade in uw pand? Ook dan kunt u rekenen op JP’s Inboedelservice. Daarnaast voeren wij kleine opruim- en herstelklussen uit.

Schatting van uw inboedel

Weet u niet goed wat de waarde van uw inboedel is? JP’s Inboedelservice komt graag bij u langs om een schatting te maken. Vervolgens kunt u kiezen uit drie opties:

  • U heeft een aantal waardevolle stukken in huis. Wij betalen u hier een correcte prijs voor.
  • U kiest voor een nuloperatie, waarbij wij uw woning leegmaken en u van uw ongewenste inboedel af bent, oftewel: een eerlijke ruil.
  • De inboedel heeft weinig tot geen waarde. Tegen een kleine betaling maken wij uw woning voor u leeg (met gratis ladderlift tot de derde verdieping).

Natuurlijk laten wij uw woning altijd netjes achter, zodat deze direct klaar is voor de verkoop of verhuur.  

Contacteer ons voor een schatting

Wilt u ons inschakelen voor het opruimen of opkopen van uw inboedel? Wij komen graag bij u langs om uw inboedel te bekijken en een schatting te maken van wat wij voor u kunnen betekenen.

Contacteer ons via onze contactpagina.

Copyright © all rights reserved.